Madridi Reali tabas järjekordne tagasilöök

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toni Kroos
Toni Kroos Foto: Maxim shemetov / REUTERS

Madridi Reali jalgpallimeeskond sattus veel nukramasse seisu, kui viimases kohtumises sai vigastada ka nende üks põhimehi Toni Kroos.

Madridi Real kohtus möödunud laupäeval Hispaania kõrgliiga kohtumises Real Sociedadiga. Kohtumises vahetati välja poolkaitsja Kroos, kes tegi endale viga. Nüüdseks on selgunud, et vigastus ei on arvatust hullem.

«Toni Kroosil diagnoositi pärast kohtumist vasaku jala reie sirutajalihases teise astme rebend,» seisis Madridi Reali avaldatud pressiteates. Hispaania väljaanne Marca vahendab, et Kroosi vigastuspaus on umbes kolme nädala pikkune.

Reali jaoks tähendab see seda, et Kroos jätab vahele kõrgliiga kohtumised Real Betisi, Sevilla ning Espanyoliga. Lisaks toimub selles ajavahemikus ka karikamäng Leganesiga. Varasemalt on Reali meestest vigastatud ka Gareth Bale, Marco Asensio, Marcos Llorente ning Mariano Diaz.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles