Kaugvisetega hätta jäänud Kalev/Cramo sai Riia VEFilt masendavalt kindla kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TalTech - BC Kalev/Cramo 66:100
TalTech - BC Kalev/Cramo 66:100 Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Korvpalli Eesti-Läti ühisliigas kaotas Kalev/Cramo võõrsil kindlalt 66:84 Riia VEFile. Branko Mirkovic, Reggie Lynch ja Tony Wroten tõid kõik 12 punkti, Kristjan Kitsing lisas 10 ja Arnett Moultrie 9 punkti. Kalev tabas 21 kaugviskest vaid viis ja kaotas lauavõitluse 34:50.

Avaveerandaja 28:14 võitnud kalevlased viskasid teisel veerandajal vaid 7 punkti vastaste 21 vastu ja poolajaks oli seis 35:35. Seejuures ei tabanud Kalev avapoolajal ainsatki kaugviset. Teist poolaega alustati mitme täpse kolmesega, kuid otsustava veerandaja esimese viie minutiga viskas Kalev mängust vaid ühe korvi ja VEF rebis kindlalt eest. Seejuures lasti VEFil viimase veerandajaga koguda lausa 29 punkti. Vastastele tõi Mareks Meijeris üleplatsimehena 20 punkti.

Rapla sai võõrsil 85:70 jagu Valga/Valkast. Peatreeneri kohusetäitja Toomas Annuki käe all vaid seitsme mehega mänginud Rapla parim oli 25 punkti ja seitsme korvisööduga Dominique Hawkins, Sven Kaldre viskas 15 ja Hunter Mickelson 14 punkti, Ervins Jonatsi arvele jäi 13 punkti ja 11 lauapalli. Valgale tõi Guntis Sipolins 18 punkti.

Tallinna Kalev/TLÜ jäi võõrsil 77:94 alla Ogrele, Bamba Fall viskas 17 punkti ja võttis 10 lauapalli ning Taylor Stafford lisas 10 punkti. Pärnu Sadam oli aga 82:64 üle Latvijas Universitatest. Seejuures tabas Läti klubi viimasel veerandajal kümne minuti jooksul vaid ühe kolmepunktiviske ehk kogus terve veerandajaga ainult kolm punkti. Pärnu parim oli 21 punktiga Mihkel Kirves, Saimon Sutt lisas 18 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles