Video: Manchester City püstitas viimase 31 aasta väravarekordi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City jalgpallimeeskonna liikmed Gabriel Jesus (vasakult), Phil Foden ja David Silva korraldasid Inglismaa liigakarika poolfinaalmängus tõelise väravapeo. Neist esimene sai kirja koguni neli tabamust.
Manchester City jalgpallimeeskonna liikmed Gabriel Jesus (vasakult), Phil Foden ja David Silva korraldasid Inglismaa liigakarika poolfinaalmängus tõelise väravapeo. Neist esimene sai kirja koguni neli tabamust. Foto: OLI SCARFF / AFP

Inglismaa jalgpalli liigakarika esimeses poolfinaalmängus purustas valitsev Inglismaa meisterklubi Manchester City koguni tulemusega 9:0 Burton Albioni meeskonna.

Koduväljakul mänginud City läks kohtumist juhtima viiendal minutil, kui jala sai valgeks Kevin de Bruyne. Avapoolajal suurendasid eduseisu veel kaks tabamust kirja saanud Gabriel Jesus ja ühe värava löönud Oleksandr Zintšenko.

Hoolimata suurest eduseisust City teisel kolmveerandtunnil tugevuselt kolmandas liigas mängivale meeskonnale ei halastanud. Väravaautorite nimistu täienes veelgi, kui skoorisid nii Phil Foden, Riyad Mahrez kui ka Kyle Walker. Avapoolajal resultatiitvne olnud Jesus lisas veel kaks tabamust ehk sai kohtumise lõpuks kirja koguni neli väravat.

Ühtlasi tähendas 9:0 võidutulemus, et City lõi esimest korda pärast enam kui 31 aasta möödumist ühes mängus rohkem kui kaheksa väravat. Viimati juhtus see 1987. aasta novembris, kui alistati Inglismaa tugevuselt teises liigas tulemusega 10:1 Huddersfield Town.

Kui naasta tänapäeva, siis kahe nädala pärast kohtuvad City ja Albion taas, et pidada viimase koduväljakul poolfinaali korduskohtumine. Teise poolfinaalpaari avakohtumise võitis Tottenham Hotspuri meeskond teisipäeval tänu Harry Kane’i penaltile Londoni Chelsea’i.

Video kohtumise tipphetkedest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles