Arsenali peatreener: meil ei ole mängijate ostmiseks hetkel lihtsalt raha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali meeskond uusi täiendusi omale lubada ei saa
Arsenali meeskond uusi täiendusi omale lubada ei saa Foto: David Klein / ZUMAPRESS.com

Londoni Arsenali peatreener Unai Emery tunnistas, et meeskonnal ei ole hetkel vahendeid, et soetada klubisse uusi mängijaid.

Arsenali meeskond soetas sel suval oma meeskonda juurde viis uut mängijat, kuid vaatamata sellele on pärast suvist üleminekuperioodi kõvasti juttu olnud sellest, et Arsenal plaanib talvel soetada ka Barcelona keskväljameest Denis Suarez't. Nüüd said need kuulujutud aga ümber lükatud.

«Ma ei tea praegu, milline on olukord Suarez'iga, aga seda ma võin teile öelda, et saame meeskonda juurde tuua vaid mängijaid, kes tulevad laenule. Hetkel ei ole meil võimalik ühtegi ostu sooritada,» rääkis Emery BBC-le.

Samas ei ole ka väga imestada, et Arsenal koheselt raha raiskama hakata ei taha. Suvel kulutati uute mängijate peale ligi 80 miljonit eurot ning aasta tagasi toodi meeskonda ründaja Pierre-Emerick Aubameyang 60 miljoni euro eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles