Chelsea peatreener tegi koondisejalgpalli täiega maha: sealt pole midagi õppida!

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maurizio Sarri.
Maurizio Sarri. Foto: John Walton / PA Wire/PA Images

60-aastane Londoni Chelsea peatreener Maurizio Sarri ei vaadanud suvel toimunud maailmameistrivõistlustelt mitte ühtegi kohtumist, sest koondisejalgpall on tema jaoks mõttetu.

Tema sõnul jagavad seda arvamust enamik treeneritest, ent vähesed julgevad seda välja öelda. «Ma ei vaadanud MMilt mitte ühtegi mängu. Mulle ei meeldi koondisejalgpall. Sellest pole mitte midagi õppida. See on üldlevinud arvamus, kuid seda ei öelda lihtsalt välja,» ütles Sarri.

«Võimatu on panna 30 päevaga koondis hästi mängima. Iga MMil mänginud koondis kaotas tippklubile kõik mängud. See on ka normaalne, sest klubides on sul aega meeskonnaga tööd teha. Koondises seda luksust pole. Nii EMil kui MMil ei näe me hästi organiseeritud meeskondi,» jätkas Sarri.

Küsimusele, kas Chelsea suudaks alistada Inglismaa koondise, vastas Sarri: «Ma arvan küll. Miks ei peaks? Meie tase ei ole kindlasti nõrgem kui Inglismaa koondise oma.»

Lisaks ütles itaallane, et ta ei kavatse tulevikus ühtegi koondist juhendada. «Kui ma olen vana ja väsinud, siis ehk muudan oma meelt. Aga praegusel hetkel sellist plaani pole.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles