Venno jätkab Türgi liigas parima punktikütina

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi võrkpalliliiga parim punktikütt Oliver Venno (rünnakul).
Türgi võrkpalliliiga parim punktikütt Oliver Venno (rünnakul). Foto: Galatasaray SK

Eesti võrkpallikoondise põhimehed Oliver Venno ja Robert Täht aitasid Türgi meistriliigas oma koduklubidel taas võidurõõmu tunda, tehes seejuures ka individuaalselt tulemuslikud esitused.

Kui Venno ja Galatasaray olid tulemusega 3:2 üle liigatabeli punasest laternast Jeoparkist, siis äsja teist aastat järjest Eesti aasta võrkpalluriks välitud Täht ja Arkas Spor alistasid skooriga 3:1 Tokati.

Venno tõi taas üleplatsimehena 26 punkti ning jätkab ühtlasi kokkuvõttes liiga parima punktitoojana, olles võrdselt Ziraat Bankasi mängumehe Michal Fingeriga kogunud senise hooajaga 285 punkti. Seejuures on 28-aastase Venno koduklubi pidanud ühe kohtumise vähem.

Tähe arvele jäi võidumängus 18 punkti.

Üldarvestuses asub Galatasaray 12 mängu järel üheksa võidu ja kolme kaotusega kolmandal kohal, Arkas Spor on seitsme võidu ja viie kaotusega neljandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles