19-aastane Artti Aigro jõudis Austrias taas esikümnesse

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artti Aigro.
Artti Aigro. Foto: Tomi Hänninen / imago/Newspix24

Austrias Bischofshofenis toimunud suusahüppe kontinentaalkarikasarja etapil näitas taas pikki õhulende 19-aastane Artti Aigro, kes teenis mullu novembri lõpus hooaja alguses Ruka MK-etapil karjääri parimat tulemust märkiva 19. koha.

Pärast seda on Aigro osalenud kontinentaalkarikasarjas, kui parimal juhul teenis detsembri keskel samuti Rukal koguni viienda koha. Enne Austrias võistlemist on tal tänavu ette näidata ka seitsmes koht Klingenthalist.

Eile Bischofshofenis aset leidnud võistluse avavoorus kandus noormes 128,5 meetri kaugusele, mille eest teenis 117,8 punkti. Paremuselt 22. tulemusega pääses Aigro ka finaalvooru, kus lendas 132 meetri kaugusele ning lisas oma kontole 129,7 punkti. Kokku teenis ta seega 247,5 punkti, mis oli väärt üheksandat kohta.

Parimana sai sloveen Ziga Jelar kokkuvõttes 261,3 punkti vastavalt 134,5 ja 127 meetri pikkuste õhulendude eest, teisena lõpetas austerlane Clemens Aigner (259,1) ja kolmandana sakslane Severin Freud (251,5).

58 võistleja konkurentsis teenis Kevin Maltsev 35. ja Martti Nõmme 48. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles