Video: Blake Griffin maksis endisele koduklubile kätte

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Griffin (palliga) Detroit Pistonsi särgis.
Blake Griffin (palliga) Detroit Pistonsi särgis. Foto: Kelvin Kuo / USA TODAY Sports

Korvpalliliigas NBA tegi kättemaksuhimulise esituse esimest korda oma endise koduklubi Los Angeles Clippersi vastu mänginud Blake Griffin, kui viskas Detroit Pistonsi 109:104 võidumängus üleplatsimehena 44 punkti.

«Tore, et selle mänguga on nüüd ühel pool. Mul oli tunne, nagu mängiks hooaja esimest kohtumist. Enne matši oli väga palju erinevaid jutte, kuid nüüd on see läbi ning ma liigun oma asjadega edasi,» ütles lisaks kaheksa lauapalli ja viis korvisöötu oma arvele kogunud Griffin matšijärgses intervjuus ESPNile.

Andre Drummond toetas teda 20 punktiga ja Reddie Bullock 17 silmaga. Clippersi parimana viskas Danilo Gallinari 23 punkti.

2017. aasta suvel sõlmis Clippers Griffiniga viieaastase lepingu, kuid kõigest kuus kuud hiljem vahetati ta Detroit Pistonsisse klausliga, et saadakse vastutasuks Tobias Harris, Avery Bradley, Boban Marjanovic ja 2018. aasta NBA darfti esimese ringi valik. Griffin kuulis aga kokkuleppest kolmandate osapoolte kaudu ning avaldas protsessi suhtes kahtlusi.

Ülejäänud mängude tulemused:

  • Miami Heat – Memphis Grizzlies 112:108
  • Orlando Magic – Boston Celtics 105:103
  • Minnesota Timberwolves – New Orleans Pelicans 110:106
  • Oklahoma City Thunder – San Antonio Spurs 122:112
  • Phoenix Suns – Denver Nuggets 102:93
  • Utah Jazz – Chicago Bulls 110:102
  • Sacramento Kings – Charlotte Hornets 104:97

Video Blake Griffini esitusest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles