Manchester United ihub hammast Inglismaa koondise peatreenerile? (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud suvel Inglismaa jalgpallikoondisega MMil tegusid teinud Gareth Southate'ist võib saada järgmine Manchester Unitedi peatreener.
Möödunud suvel Inglismaa jalgpallikoondisega MMil tegusid teinud Gareth Southate'ist võib saada järgmine Manchester Unitedi peatreener. Foto: LEE SMITH / REUTERS

Pärast nimeka jalgpallitreeneri Jose Mourinho lahkumist Manchester Unitedi meeskonna eesotsast on pikalt spekuleeritud selle üle, kellest saab järgmine Punaste Kuradite loots.

Ehkki praegu on peatreeneritoolil endine ManU legendaarne ründaja Ole Gunnar Solskjaer, siis Inglismaa meedias räägitakse, et järgmisel hooajal võtab tüüri üle uus mees. Kõige enam on seni käinud läbi praeguse Tottenham Hotspuri peatreeneri Mauricio Pochettino nimi, kuid viimaste viidete kohaselt jääb tema oma kohale paigale.

Nii on nimekirja lisandunud praegune Inglismaa jalgpallikoondise loots Gareth Southgate. Juba varem on jutuks tulnud ka Madridi Reali meeskonda edukalt juhendanud Zinedine Zidane. Samas pole võimatu, et seniste heade esituste valguses pikendatakse tulevaks hooajaks lepingut norralase Solskjaeriga.

Viimane liige nimekirjas, suvisel MMil Inglismaa neljanda kohani juhtinud Southate, pikendas hiljuti Inglismaa jalgpalliliiduga lepingut 2022. aasta maailmameistrivõistluste lõpuni, mistõttu on olukord keeruline. Seejuures on 48-aastasel inglasel senisest treenerikarjäärist ette näidata vaid üks kogemus, kui aastatel 2006–2009 juhtis ta Middlesbrough’ meeskonda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles