Kalev/TLÜ omanik Kullamäe lahkumisest: esimene poolaasta oli kergelt öeldes lati alt minek (1)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLÜ/Kalevi omanik Sten-Erik Jantson ja endine peatreener Kalle Klandorf.
TLÜ/Kalevi omanik Sten-Erik Jantson ja endine peatreener Kalle Klandorf. Foto: Tairo Lutter

Tallinna Kalev/TLÜ meeskonna omanik Sten-Erik Jantson kirjutas sotsiaalmeedias, et peatreeneri Gert Kullamäe lahkumine on seotud ka klubi tulemustega. Ühtlasi rõõmustas Jantson selle üle, et tekkinud olukord annab Martin Müürsepale võimaluse end esmakordselt peatreenerina proovile panna.

«Tallinna Kalev suutis esimesel poolaastal võita Eesti võistkondadest ainult Valgat ja Raplat,» märkis Jantson Facebooki-postituses, mainimata samas Kullamäed nimeliselt. «See oli kergelt öeldes lati alt minek. Kas tehtud otsused on head või halvad, saame öelda kevadel.»

Lisaks avaldas Jantson toetust Martin Müürsepale, kes Kullamäe lahkumise järel peatreeneri kohustused üle võtab. «Küll aga on mul siiralt kogu südamest hea meel, et üks mu parimaid sõpru on valmis elus keerama järgmise peatüki ja alustama peatreeneri karjääri. Olen isiklikult Martinile toeks nii nagu oskan ja olen veendunud, et kogu meie võistkond eesotsas mängijate, Kalle, Oliveri ja Brettiga teevad sama,» viitas Jantson abitreeneritele Kalle Klandorfile ja Brett Nõmmele ning mänedžerile Oliver Lällile.

«Igati vägev värk, kui mõelda minevikku ja vaadates tulevikku - 96ndal aastal läks Martin Müürsepp Tallinna Kalevist unistusteliigasse NBA, täna 2019-ndal aastal alustab Martin oma peatreeneri karjääri just Tallinna Kalevist. Kas ees ootavad CSKA ja Maccabi, näitab aeg. Meie aga hoiame pöialt ja oleme toeks Martinile tema uues ametis!» lõpetas Jantson postituse.

Klubi teatas reedel, et lõpetab koostöö Kullamäega, põhjuseks olid omaniku ja peatreeneri erinevad arusaamad. «Ma tahan teda tänada, et ta pakkus mulle võimalust peatreenerina töötada. Aitäh selle aasta eest,» sõnas Kullamäe siiski. «Ülikeeruline ja ülikahju on. Palusin mängijate käest vabandust. See oli emotsionaalne hetk, sest korvpall tähendab mulle palju. Kokkuvõttes on see aga elu,» ütles Kullamäe.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles