Solskjæri esimene suur mäng: De Gea ja Rashford tõid Unitedile võidupunktid

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ole Gunnar Solskjær.
Ole Gunnar Solskjær. Foto: Matt Dunham / AP

Manchester Unitedi jalgpallimeeskond sai Ole Gunnar Solskjæri juhendamisel kuuenda järjestikuse võidu, alistades Inglismaa meistrivõistluste 22. mängudevoorus võõral väljakul 1:0 Tottenham Hotspuri.

Kui Solskjæri eelmised võidud tulid Cardiff City, Huddersfield Towni, Bournemouthi, Newcastle Unitedi ja Readingu üle, siis Tottenhamist jagusaamine on kindlasti 45-aastase norralase treenerikarjääri suurim saavutus.

Kohtumise ainsa värava eest hoolitses 44. minutil Manchester Unitedi ründaja Marcus Rashford, resultatiivse söödu sai kirja poolkaitsja Paul Pogba. Manchester Unitedi sangariks kerkis hoopis väravavaht David De Gea, kes hiilgas mitmel korral supertõrjega. Kokku tegi hispaanlasest puurilukk 11 tõrjet.

Rashford on kolmes järjestikuses Inglismaa meistriliiga kohtumises löönud värava, mis on noore inglase isiklik tippmark. Pogba on aga Solskjæri juhendamisel löönud koguni neli väravat ja andnud neli resultatiivset söötu.

Manchester United hoiab liigatabelis 41 punktiga endiselt kuuendat kohta, Tottenham on 48 punktiga kolmandal real. Kahe meeskonna vahele mahuvad Londoni Chelsea (47 punkti) ja Londoni Arsenal (41 p). 

Pühapäeva esimeses Inglismaa meistriliiga mängus sai 2:0 võidu Everton, alistades koduväljakul Kurt Zouma 61. ja Dominic Calvert-Lewin 95. minuti väravatest Bournemouthi. Everton paikneb liigatabelis 30 punktiga 10. ja Bournemouth 27 punktiga 12. kohal.

22. mängudevooru lõpetab valitseva meistri Manchester City ja Wolverhampton Wanderersi lahing, mis algab esmaspäeval kell 22. Teisel kohal paiknev Manchester City (50 punkti) jääb mängu rohkem pidanud meistriliiga liidrist Liverpoolist (57 p) maha seitsme punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles