McGregor ja Nurmagomedov värskendasid vihavaenu, mängu sekkus ka Diaz

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor UFC 229 võitlusõhtul Habib Nurmagomedovi haardes.
Conor McGregor UFC 229 võitlusõhtul Habib Nurmagomedovi haardes. Foto: John Locher/AP/Scanpix

Conor McGregor võis küll Habib Nurmagomedovilt oktoobris korralikult peksa saada, aga see ei tähenda, et ta arvaks dagestanlasest kui võitlejast hästi. Iirlase arvates vingus Nurmagomedov matši ajal liialt.

Iirlane lõpetas oma kurtmise: «Olen viimasel ajal õppinud, et võitlusspordis on paljud isikud täielikud litad. Ma tean, et te olete katkised poisid, aga ärge olge katkised litad.»

Nurmagomedovi vastus jäi palju lühemaks. Tema pani oma kontodele pildi-video, kus McGregor on tema haardes, sõnumiga: «Sa elad selle häbiga kogu oma elu, li…»

Sellest postitusest sai alguse teinegi mõõduvõtt sotsiaalmeedias, sest järgmine UFC-võitleja, Nate Diaz, kostitas seepeale Nurmagomedovit ebasündsate väljenditega. «Ma andsin sule laksu vastu pead ja sina ega su meeskond ei teinud s*ttagi. Elage sellega, argpüksid,» kirjutas Diaz.

Nurmagomedov ei jäänud seegi kord vastust võlgu: «Sa peitusid turvameeste taha ja jooksid ära. See on videos selgelt näha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles