Mads Østberg jätkab karjääri WRC 2 sarjas

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Østberg
Mads Østberg Foto: @world Media Agency

Möödunud hooajal Citröeni eest WRC sarjas kaheksal etapil startinud, kuid selleks hooajaks esialgu töötuks jäänud Mads Østberg astus karjääris sammu tagasi ning võistleb sel hooajal WRC 2 sarjas.

Østberg teatas täna oma kodulehel, et esindab tänavu WRC 2 sarjas Citröeni värve ning tema esimene MM-ralli on Rootsis.

«Pean tunnistama, et olin pettunud, kui mul ei avanenud selleks hooajaks WRC sarjas võimalust. Ralli on minu jaoks rohkem kui töö. See voolab mul veres ja on minu kirg. Mul polnud kordagi plaanis oma unistustest loobuda. Mul on Citröeniga seoses nii palju häid mälestusi ning see on ka põhiline põhjus, miks ma langetasin sellise otsuse,» ütles Østberg.

Østberg tunnistas, et WRC 2 sarjas osalemine on tema jaoks korralik väljakutse, sest autoga kogemus tal puudub. Ühtlasi kinnitas ta, et jätkab koostööd kaardilugeja Torstein Erikseniga.

Esimest korda istub Østberg Citroën C3 R5 auto rooli 27. jaanuaril toimuval Rally Hadelandil. Ühtlasi kogutakse seal testikilomeetreid Rootsi ralliks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles