Eesti tennisenaiskonna sihid sõltuvad Kaia Kanepi otsusest (1)

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebruar 2015: seni viimane kord, kui Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit (vasakult kaks esimest) Federation Cupil üheskoos Eesti lippu kõrgel hoidsid.
Veebruar 2015: seni viimane kord, kui Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit (vasakult kaks esimest) Federation Cupil üheskoos Eesti lippu kõrgel hoidsid. Foto: Tairo Lutter

Võib üksnes oletada, kas üldse ja millist mõju avaldab Kaia Kanepi tänahommikune duell Simona Halepiga tema lähiaja plaanidele. Eelkõige kolme nädala pärast peetavale Federation Cup turniirile Poolas Zielona Goras.

Küsimärgid on õhus, sest Kanepi pole tenniseliidule – rääkimata avalikkusest – teada andnud, kas kõnealune naiskondlik võistlus mahub ta plaanidesse või mitte. Viimati tegi Eesti endine esi- ja nüüdne teine reket Fed Cupil kaasa nelja aasta eest.

«Olen sel teemal Kaiaga rääkinud. Ta vastus oli ühtpidi konkreetne ja teisalt ebakonkreetne. Ehk: otsus tuleb pärast Australian Openit,» tõdes Eesti naiskonna kapten Märten Tamla.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles