Järelvaadatav: Otepää MK-etapi sprindi võitsid Falla ja Klæbo, eestlaste laeks jäi veerandfinaal

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Otepääl sõidetud MK-etapi sprindi osavõistluse võitis naistest norralanna Maiken Caspersen Falla ning meestest Johannes Høsflot Klæbo. Eestlastest pääsesid kvalifikatsioonist edasi Karel Tammjärv ning Marko Kilp. Paraku jäi nende laeks täna veerandfinaal ehk protokolli läks Tammjärvele kirja 16. ning Kilbile 22. koht.

Naistest teenis Falla järel teise koha venelanna Natalia Neprjajeva (+1,40), kolmas oli rootslanna Maja Dahlqvist (+5,78). Kvalifikatsiooni kiireim naine Stina Nilsson jättis finaalis startimata.

Meestest tuli Klæbo järel teiseks venelane Aleksandr Bolšunov (+1,51) ning kolmandaks norralane Paal Golberg (+2,53). Kvalifikatsioonis 12. aega näidanud Tammjärv oli oma veerandfinaalis kolmas ning teenis 16. koha. Kilp, kes näitas kvalifikatsioonis 16. aega, oli oma veerandfinaalis viies ning sai lõpuks kirja 22. koha. 

Eelsõitude ja pressikonverentsi videoaknad leiate uudise lõpust.

Eelsõidud:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Finaalid:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Võistlusjärgne pressikonverents:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles