Fury tahab kordusmatši Wilderiga: tulen kas või Antarktikasse

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deontay Wilder - Tyson Fury
Deontay Wilder - Tyson Fury Foto: ANDREW COULDRIDGE / Action Images via Reuters

Raskekaalu endine maailmameister Tyson Fury soovib enne kordusmatši Deontay Wilderiga pidada ühe matši kodumaa pinnal.

Fury naasis suurde poksi eelmisel kuul, kui pidas WBC tiitlimatši just Wilderiga. Los Angeleses peetud poksimatš lõpetati viigiga, kuid ekspertide hinnangul pidanuks võitma Fury.

On igati loogiline, et Fury ja Wilder peavad nüüd ka kordusmatši ning praegu läbirääkimised selle nimel ka käivad. Kuid see matš leiaks suure tõenäosusea aset taas USAs. Fury tahaks enne aga poksida kodumaal.

«Tahaksin aprillis ühe matši Manchesteris pidada. Loodan kindlasti veel ka Wilderiga kohtuda. Naudin end praegu, olen 30-aastane,» ütles Fury, keda ootavad tema enda sõnul ees kiired ajad.

«Usun, et mul on aega veel kümme aastat poksida. Pean lihtsalt enda eest hoolt kandma,» jätkas Fury.

Samal ajal otsib endale vastast WBA, WBO ja IBFi maailmameister Anthony Joshua. Fury pole praegu aga sellest matšist huvitatud, sest sooviks enne ikkagi Wilderiga asjad selgeks teha.

«Eelkõige tahan kordusmatši Wilderiga. Kas see toimub, sõltub juba tema leerist. Mul pole vahet, kus see matš toimub. Olgu see Ameerikas, Inglismaal, Austraalias või Antarktikas. Kus iganes see matš toimub, meie oleme seal kohal!» ütles Fury.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles