Järelvaadatav: esikolmiku kannul püsiv Pärnu alistas lähirivaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpalliklubi alistas  Credit24 meistriliigas koduväljakul lähirivaali SK Jēkabpils Lūši 3:1.

Avageimis ei saanud Pärnu asju päris nii toimima, nagu pärnakad ise lootnud oleksid. Jekabpils võitis esimese geimi 25:18 ning asus mängu juhtima. 

Seejärel suutis aga Pärnu end kokku võtta ja järgmised kolm geimi kuulusid juba kindlalt pärnule. Teine geim võideti 25:18, kolmas ja neljas geim seisuga 25:19 ja nii kogu kohtumine 3:1. 

Pärnu on tabelis hoidmas nüüd 4. kohta 30 punktiga, Jekabpils on 25 punktiga 7. kohal. 

Enne mängu:

Pärnu võrkpalliklubi teenis eile kohustliku võidu, kui kodusaalis saadi kindel 3:0 (25:14, 25:13, 25:18) võit Daugvpilsi ülikooli üle. Seejuures jagas meeskonna peatreener Avo Keel mänguaega ka vahetusmeestele. Atvars Ozolins oli Pärnu resultatiivseim 12 punktiga (+9), Chizoba Neves Atu lisas 9 punkti (+6). Pärnu vastuvõtt oli 57 protsenti, rünnak 46 protsenti, blokipunkte kogunes 15 (4 blokki pani Edgar Maier) ning servil löödi 3 ässa ja eksiti ühel pallingul. Läti klubi parimana tõi Zigmars Keišs 7 punkti (+2). Daugavpilsi vastuvõtt oli 52%, rünnak 35%, blokiga punkte ei lisandunud, servil löödi üks äss ja tehti 11 viga.

Liigatabelis asub Pärnu 27 punktiga 11 meeskonna konkurentsis viiendal kohal, olles kogunud senise 14 vooruga üheksa võitu ja viis kaotust. Pühapäevane vastane SK Jēkabpils Lūši paikneb kohe nende selja taga, hoides ühe enam peetud kohtumise juures 25 punktiga kuuendat positsiooni. Vahetult Pärnu ees püsib 28 silmaga Tallinna Selveri meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles