Tipphetked: Indiana Pacersi meeskondlik tegutsemine tõi kindla võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliiga NBA idakonverentsis läksid omavahel vastamisi kolmandal kohal olev Indiana Pacers ja kaheksandat positsiooni hoidev Charlotte Hornets. Pacers võitis koduväljakul mängu tulemusega 120:95.

Võitjate parimana tõi Victor Oladipo 21 punkti, Darren Collison lisas 19 punkti ja Bojan Bogdanovic ning Domantas Sabonis võrdselt 16 silma. Üleplatsimeheks kerkis aga Hornetsi mängumees Kemba Walker 23 punktiga.

Käimasoleva hooaja jooksul on Pacersi arvele kogunenud 31 võitu ja 15 kaotust, millega hoitakse idakonverentsis jätkuvalt kolmandat kohta, Hornetsil on ette näidata 22 võitu ja 24 kaotust, millega püsitakse viimasena play-off’i viival kaheksandal real.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne mängu: 

Nii Hornets kui ka Pacers soovivad kohtumist kindlasti võita, et püsida tabelis võimalikult ees. Hornets on sel aastal kogunud 22 võitu ning 23 kaotust, samas kui Pacers on 45 mänguga saanud kirja 30 võitu ning 15 kaotust.

Viimased kohtumised on mõlematel meeskondadel möödunud küllaltki hästi – Hornets on võtnud kolm võitu järjest, Pacers on viimasest neljast mängust suutnud võita kolm, vahele tuli vaid kaotus Philadelphia 76ersilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles