Eesti trepijooksude karikasarjas läks võitja selgitamiseks vaja lisakontrolli

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Tiits, Lauri Ulm ja Saksamaalt kohale tulnud Lars Migge.
Rauno Tiits, Lauri Ulm ja Saksamaalt kohale tulnud Lars Migge. Foto: Erkki Viljarand / jooksja.ee

Eesti trepijooksude 2019 aasta karikasarja teine osavõistlus toimus esmaspäeval Tallinnas Radisson Blu Olümpia hotellis, kus oli kavas topeltsprint. Ülitihedas heitluses esikohale alistas klubi Täppsportlased esindaja Lauri Ulm napilt trepijooksude valitseja Rauno Tiitsi.

Võistlejate tuli kaks korda joosta mööda treppi 26. korrusele. Arvesse läks kahe jooksu aegade summa. Nii Rauno Tiits kui Lauri Ulm jooksid mõlemal korral üles ajaga 1.49. Võitja selgus alles pärast aegade täpsustamist komakohtadega. Lauri Ulmi võiduaeg 3.38,2 tähistab ka Olümpia topeltsprindi rekordit, kirjutab Jooksja.ee.

«Väga huvitav ja pingeline võistlus. Enne võistlust ei arvanud, et võiksin Raunole konkurentsi pakkuda. Kuid esimesel korral jooksime täpselt sama aja, siis tekkis väike lootus,» rääkis Lauri Ulm ajakirja Jooksja Jooksuportaalile. Pinget lisas tema sõnul ka võistluse lõpp, kui ajavõtjad pidid masina logidesse süüvima, et kindlaks teha, kumb ikkagi võitis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles