Juventuse kapten Chiellini: tänu Ronaldole oleme valmis võitma Meistrite liigat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Giorgio Chiellini
Cristiano Ronaldo ja Giorgio Chiellini Foto: MARCO BERTORELLO / AFP

Juventuse kaitsja Giorgio Chiellini arvab, et tänu Cristiano Ronaldole on meeskond valmis võitma ka Meistrite liigat.

«Cristiano Ronaldo lõi meie vastu nii palju väravaid ning putustas minu unistus korduvalt – Cardiffis, Madridis, Turinis. Varasemalt oli minu jaoks Meistrite liiga võit unistus, nüüd on see aga eesmärk,» lausus Chiellini

«See sai meie kõigi eesmärgiks pärast Ronaldo liitumist. Ronaldo on maailma parim jalgpallur, keda meil on vaja viimase sammu tegemiseks Meistrite liiga võidu poole. Ra on suurepärane mängija, aga ka inimesena oskab ta meeskonda sütitada,» seletas Chiellini.

Ronaldo on tõepoolest olnud Juventuse eest sel hooajal suurepärases hoos, mis kedagi liigselt ilmselt ka ei üllata. Itaalia kõrgliigas on Ronaldo 19 kohtumise jooksul löönud juba 14 väravat.

«Usun, et sellel aastal on Meistrite liigas viis suuremat favoriiti. Peale meie on seal veel ka Barcelona, Manchester City, Madridi Real ja Müncheni Bayern. Samas võivad ka PSG ning Madridi Atletico üllatada,» arvas Chiellini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles