FC Flora põhimees Beglarišvili lahkub uueks hooajaks Ungarisse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zakaria Beglarišvili.
Zakaria Beglarišvili. Foto: FC Flora

Täna sõlmis mullu Eesti meistriliiga parimaks mängijaks valitud Zakaria Beglarišvili pooleaastase laenulepingu Ungari 14-kordse meistri Budapesti Honvéd FC-ga.

28-aastane Beglarišvili mängis Floras kokku kaheksa aastat, selle aja jooksul tuli ta neljakordseks Eesti meistriks, pidas Flora särgis kokku 287 kohtumist ning lõi neis 117 väravat ja andis 103 väravasöötu.

«Olen veetnud Floras kokku kaheksa hooaega ning tulnud selle aja jooksul klubiga neljakordseks Eesti meistriks. Oleme koos võitnud ja kaotanud, aga mis peamine, Flora on alati üks pere,» lausus Beglarišvili FC Flora kodulehel.

«Olen õnnelik, et saan astuda järgmise sammu ja uues keskkonnas end proovile panna. Suur tänu kõikidele treeneritele, meeskonnakaaslastele, klubi töötajatele ja fännidele, soovin teile palju edu,» lausus Beglarišvili.

«Kodakondsuse saamiseks peab olema Eestis elanud elamisloa alusel vähemalt 8 aastat, millest viimased 5 aastat püsivalt. Tuleb kannatada veel 5. aprillini, siis täitub kodakondsuse omandamiseks vajalik päevade arv,» selgitas 2013. aastal ajutiselt Gruusiasse naasnud mängumees ühtlasi Eesti kodanikuks saamise teekonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles