Eesti noored hokimehed alistasid Suurbritannia ja jätkavad täiseduga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U20 jäähokikoondis.
Eesti U20 jäähokikoondis. Foto: Catherine Kõrtsmik

Eesti jäähokikoondis sai U20 II divisjoni A-grupi maailmameistrivõistluste kolmandas mängus 5:2 jagu Suurbritannia koondisest. 

Viiest mängust kolme järel on Eesti koondisel 8, Rumeenial 7, Leedul 5, Suurbritannial ja Hispaanial 3 punkti ning Lõuna-Koreal 1 punkt. Eesti koondise eest viskas kaks väravat 19 Artemi Aleksandrov (Novikov, Linde), ning ühe Kristofer Jõgi (Kiik), Fabian Hast (Svartbro, Novikov) ja Rasmus Kiik. Eesti koondise väravavaht Christopher-Kullervo Jõgi tõrjus 23 vastase pealeviset ning kokku võeti 6 minutit karistusi.

Suurbritannia koondise kaks väravat viskas Liam Kirk (Waller, Bradley), väravaht Jordan McLaughlin tõrjus 29 Eesti pealeviset ning meeskond sai 16 karistusminutit.

Järgmise lahingu peab Eesti koondis Tondiraba Jäähallis juba homme ehk 17. jaanuaril kell 20.00, kui vastamisi minnakse Lõuna-Korea koondisega.

Eesti mängude kava:

  • 17. jaanuar kell 20.00 EESTI - Lõuna-Korea
  • 19. jaanuar kell 20.00 EESTI - Rumeenia
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles