Anett Kontaveit jõudis Austraalia lahtistel paarismängus teise ringi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: WILLIAM WEST / AFP

Eesti naiste tennise esireket Anett Kontaveit pudenes Austraalia lahtistel meistrivõistlustel küll individuaalturniiril konkurentsist, kuid paarismängus tema teekond jätkub.

Vähem kui kuu aja eest 23. sünnipäeva tähistanud ja temast pool aastat noorem britt Harriet Dart alistasid naiste paarismängu avaringis kolmesetilises lahingus Austraalia paari Kimberly Birrell-Priscilla Hon 6:4, 2:6, 6:4. Mängijad olid väljakul pisut üle kahe tunni, kuid vihmasaju tõttu peatati matš umbes tunniks ajaks.

Kontaveit ja Dart kohtuvad järgmises ringis kas Belgia-Rootsi paari Kirsten Flipkensi ja Johanna Larssoni või Šveitsi-Venemaa duo Timea Bacsinszky ja Vera Zvonarevaga. Edu korral lähevad Kontaveit ja Dart kolmandas ringis ilmselt vastamisi turniiri soosikute hulka kuuluvate Timea Babosi (Unagri) ja Kristina Mladeoniviciga (Prantsusmaa).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles