Fotod: Norra koondis saabus Eestisse Klæbota (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna saabus Eestisse Norra murdmaasuusakoondis, kes asus teele Otepääle, kus peetakse nädalavahetusel MK-etapp. Küll aga polnud koondisega kaasas kolmekordset olümpiavõitjat Johannes Høsflot Klæbot.

Klæbo, kes võitis kohe debüüdil jaanuari alguses toimunud Tour de Ski ning on MK-sarja üldliider, saabub Eestisse homme.

Eelmisel aastal võitis Klæbo Otepääl sprindi MK-etapi. Tänavu jahib norralane ka 15 km klassikasõidu võitu, sest Otepää MK-etapp on norralastele sisuliselt Seefeldi MMi katsevõistluseks.

Norra MM-koondises on Seefeldi MMil distantsisõidule neli kohta, ent soovijaid koguni kuus – Klæbo, Didrik Tønseth, Hans Christer Holund, Sjur Røthe, Martin Johnsrud Sundby ning Emil Iversen.

Ainsana ei tule Otepääl starti Iversen, kes jäi pärast Tour de Skid haigeks. Kusjuures, Tour de Ski jättis norralane pooleli just seetõttu, et valmistuda eraldi Otepää MK-etapiks.

Maailmakarikaetapp murdmaasuusatamises toimub tänavu Otepääl juba 15. korda. Muuhulgas möödub sel korral ka 20 aastat esimesest Otepää MK-st 1999 aastal.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles