Tomingas pääses elu parima tulemusega punktidele, võidutses Kuzmina

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Tomingas.
Tuuli Tomingas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna toimunud Ruhpoldingi MK-etapi naiste 7,5 km sprindivõistluse võitis Anastassija Kuzmina. Eestlaste parimana suutis Tuuli Tomingas välja sõita 31. koha. 

Ruhpoldingus toimunud etapil suutis parimat aega näidata lasketiirud puhtalt läbinud Kuzmina, kes lõpetas tänase sõidu ajaga 19.15,1. Teisena jõudis finišisse eksimatult lasknud itaallanna Lisa Vitozzi, kaotades Kuzminale 11,5 sekundit. Kolmandaks tuli samuti puhta laskmisega rootslanna Hanna Öberg, kes kaotas võitjale 29,1 sekundit. 

Tomingas, kes startis rajale viimaste hulgas, suutis esimesel ringil kohe näidata head kiirust ning puhas lamadestiir tähendas seda, et esimese laskmise järel lahkus ta rajale 11. kohal. Püsti tiirus jättis Tomingas aga viimase märgi üles ning seetõttu lõpetas ta sõidu 31. kohal, kaotusega 1.39.0. Seni oli eestlanna elu parimaks tulemuseks MK-sarjas 42. koht, ehk tänased teenitud punktid oli Tomingase jaoks elu esimesed.

Teistest eestlannadest olid stardis ka Regina Oja ning Johanna Talihärm. Oja eksis kokku ühel lasul ning kaotusega 2.12,5 sai ta 56. koha. Talihärm eksis kokku lausa kolmel lasul ning kaotus 2.36,0 andis kokkuvõttes 72. koha.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles