Neymar on lähiajal taas liitumas Barcelonaga? (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: MANU FERNANDEZ/AP/SCANPIX

Eelmisel aastal Barcelonast Paris Saint-Germaini meeskonda lahkunud ründaja Neymar võib lähiajal taas Hispaania suurklubiga liituda.

Väidetavalt on Barcelona huvitatud sellest, et poolkaitsja Philipe Coutinho saata mängima PSG meeskonda ning vastutasuks soovitakse saada Neymari. Barcelona kasuks räägib ka fakt, et seoses ausa mängu reeglitele pole PSG-l võimalik koheselt uusi oste sooritada.

Coutinho liitus mööndunud suvel Barcelonaga ning teda nähti meeskonnast lahkunud Andres Iniesta asendusena. Siiski pole Coutinho suutnud oma potentsiaali meeskonnas ära kasutada ja nii on tema asemel põhikoosseisus alustamas Arthur ning Arturo Vidal.

Euroopa jalgpalliajakirjanik Graham Hunter usub, et ausa mängu reeglid võivad Barcelonale kasuks tulla, kuna PSG otsib kindlasti tugevat poolkaitsjat ning Coutinho võib olla selle jaoks täpselt sobilik. Ent kui aga PSG oste sooritada ei saa, siis vahetuskaubana võivad nad kaaluda Neymari saatmist taas Barcelonasse.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles