Austraalia lahtiste kohtumine Muguruza ja Konta vahel lõppes hilistel öötundidel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garbine Muguruza
Garbine Muguruza Foto: RITCHIE TONGO / EPA

Hispaanlanna Garbine Muguruza alistas Austraalia lahtiste teises ringis põnevuskohtumises briti Johanna Konta. Kohtumine lõppes kohaliku aja järgi alles 3:12 öösel.

27-aastane Konta alustas kohtumist hästi võites avaseti 6:4. Sellele järgnes aga tõeliselt põnev teise sett, mille lõpuks Muguruza 7:6 (3) võita suutis. Ka viimane sett möödus ülimalt tasavägiselt, kuid Muguruza kindlustas lõpuks setivõidu 7:5.

Tegu oli ühe Austraalia lahtise tennisemeistrivõistluste ajaloo hilisema lõppenud kohtumisega. Kaks tundi ja 42 minutit kestnud kohtumise võitnud Muguruza oli enim õnnelik hiliste öötundideni väljakuäärde jäänud publiku üle: «Ma ei suuda uskuda, et inimesed meid nii hilja vaatavad. Me mängimegi seda mängu teie jaoks!»

Konta rääkis pärast kohtumist BBC-le, et mängijatel ei olnud esimese viie päeva jooksul võimalik kohtumisi edasi lükata. «Ma arvan, et see ei ole sportlaste tervisele hea, kui nad nii hilja mängima peavad, pigem on see ohtlik. Vaatmata kõigele oli põnev mäng. Kahju, et paljud inimesed selle nautimisest toimumisaja tõttu ilma jäid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles