Vene koduklubi Gran Canaria sai Euroliiga liidri vastu kindla kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (number 9).
Siim-Sander Vene (number 9). Foto: CB Gran Canaria / Facebook

Siim-Sander Vene koduklubi Gran Canaria kaotas Euroliiga liidrile Istanbuli Fenerbahcele 64:82.

19. vooru kohtumine Gran Canaria ja Fenerbahce vahel algas kohe võrdse lahinguna, kuid avaveerandaja lõpuks asus Fenerbahce kohtumist 24:19 juhtima. Teisel veerandajal suutis Euroliiga liidermeeskond end juba võimsamalt tõestada ning nii mindi poolajapausile Fenerbahce 44:32 eduseisus.

Kolmandal veerandajal suutis Gran Canaria aga mängu elevuse tagasi tuua – veerandaeg võideti 19:12 ehk viimasele veerandajale mindi vastu Fenerbahce viie punktilises eduseisus. Viimasel veerandajal suutis siiski Fenerbahce oma paremuse maksma panna ning nii võideti kohtumine 82:64

Siim-Sander Vene viibis väljakul veidi üle nelja minuti, kuid statistikasse peale ühe vea midagi kirja ei saanud. Gran Canaria parimaks kerkis Kim Tillie 21 punktiga, Fenerbahce parimad olid Nikola Kalinic 16 ning Jan Vesely 13 punktiga.

Teistes euroliiga mängudes sai Moskva CSKA raske 77:79 võidu Müncheni Bayerni üle, Piraeuse Olympiacos oli 71:57 üle Moskva Himkist ning Tel Avivi Maccabi alistas 99:83 Barcelona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles