Video: Barcelona tuli rongi alt välja, kuid tehniline kaotus ripub õhus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (paremal) ja Barcelona jalgpallimeeskond sai küll Levantest kahe mängu kokkuvõttes jagu, kuid sellest ei pruugi piisata.
Lionel Messi (paremal) ja Barcelona jalgpallimeeskond sai küll Levantest kahe mängu kokkuvõttes jagu, kuid sellest ei pruugi piisata. Foto: JOSEP LAGO / AFP

Hispaania jalgpalli karikavõistlustel alistas Barcelona Ousmane Dembele ja Lionel Messi väravatest 3:0 Getafe ja jõudis vähemalt esialgu järgmisesse ringi.

Barcelona hädad tulenevad avamängust, mis 1:2 kaotati. Kui tulemus suudeti eile ümber pöörata, siis üks õlekõrs Levantele ikkagi jääb – Kataloonia hiiu eest tegi toona 58 minutit kaasa reservmeeskonna kaitsja Chumi, kes oli eelnevalt teeninud mängukeelu kollaste kaartide kogunemise eest, vahendab Soccernet.ee.

Kogu lugu tuli aga avalikuks alles hiljem, tehniliselt oleks pidanud Levante protesti avaldama 48 tunni jooksul pärast matši lõppu. Lisaks on Hispaanias hiljuti reegleid muudetud ja sõnastus on umbmäärane, mis puudutab keeldude üle kandumist liigast karikasse ja vastupidi. 

Video kohtumise tipphetkedest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles