Mullune finalist pääses Austraalia lahtistel ehmatusega

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marin Cilic.
Marin Cilic. Foto: ADNAN ABIDI / REUTERS

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste viies mängudepäev lõppes horvaadi Marin Cilici (ATP 7.) ja hispaanlase Fernando Verdasco (ATP 28.) vahelise kolmanda ringi meesüksikmatšiga. Üle noatera pääses kaheksandikfinaali mullune finalist Cilic.

Kuuenda asetusega Cilic kaotas esimesed kaks setti vastavalt 4:6 ja 3:6, kuid võitis kolmanda veenvalt 6:1, kui ei lubanud Verdascol teha ühtegi servimurret. Neljandas setis hoidsid mõlemad mängijad oma pallingugeimi ja võitja selgus kiires lõppmängus, kus Verdasco luhtas kaks matšpalli ja kaotas 8:10.

Viies ehk otsustav sett kuulus aga kindlalt 6:3 horvaadile, kes tegi seti ainsa servimurde eduseisul 1:0. Lõppskoor 4:6, 3:6, 6:1, 7:6 (8), 6:3 Cilicile. Viiesetiline lahing Margaret Court Arena nimelisel väljakul kestis neli tundi ja 18 minutit.

Cilic kohtub neljandas ringis ehk kaheksandikfinaalis hispaanlase Roberto Bautista-Agutiga (ATP 24.), kes alistas teises ringis venelase Karen Hatšanovi (ATP 11.) 6:4, 7:5, 6:4. Selle paari võitja läheb veerandfinaalis tõenäoliselt vastamisi valitseva tšempioni Roger Federeriga (ATP 3.).

Mullu kohtusid Austraalia lahtiste meistrivõistluste finaalis just Federer ja Cilic. 6:2, 6:7 (5), 6:3, 3:6, 6:1 võidu noppis šveitslane Federer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles