MM-piletit jahtival Eesti curlingunaiskonnal olid Uus-Meremaal kohanemisraskused

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti curlingunaiskonna kapten Marie Turmann.
Eesti curlingunaiskonna kapten Marie Turmann. Foto: Maailma Curlingu Föderatsioon

Uus-Meremaal toimuval maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiril kohtus Eesti curlingunaiskond esimeses mängus Brasiilia esindusega ning eestlannadel tuli tunnistada vastaste 10:6 paremust.

Eesti kapten Marie Turmann tunnistas, et kohanemisega läks naiskonnal aega ning mängu jooksul tuli ka eksimusi. «Meie tiim on selles koosseisus värske ning seetõttu tulid ka mõned eksimused. Ka vastased on turniiril tugevad ning Brasiilia vastu ei ole me varem saanud mängida,» kommenteeris Turmann.

Eesti curlingunaiskond jätkab võistlemist MM-pileti eest laupäeval ning eestlannadel tuleb võistluse teisel päeval pidada kaks kohtumist, kui vastamisi minnakse Uus-Meremaa ja Ungari naiskondadega.

Eesti naiskonna koosseisu kuuluvad kapten Marie Turmann, Kerli Laidsalu, Triin Madisson ja Erika Tuvike. Võistkonna treener on šveitslanna Nicole Strausak.

Eesti naiskond võistleb MM-pileti eest Brasiilia, Hiina, Soome, Hongkongi, Ungari, Uus-Meremaa ja Poolaga. Kaheksa naiskonna seas läheb välja jagamisele kaks pääset märtsikuisele Taanis toimuvatele maailmameistrivõistlustele. MMi kvalifikatsiooniturniir toimub Uus-Meremaal Naseby’s kuni 23. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles