Eesti laskesuusaneiud olid enne viimast vahetust seitsmendad, aga langesid esikümnest välja

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Talihärm.
Johanna Talihärm. Foto: Eberhard Thonfeld / imago/Camera 4

Laskesuusatamise MK-etapil Saksamaal Ruhpoldingus saavutas naiste 4x6 km teatesõidus esikoha Prantsusmaa naiskond. Eesti nelik sai 22 naiskonna konkurentsis 14. koha.

Nelja vahetuse peale kokku vaid neli varupadrunit võtnud Prantsusmaa (Julia Simon, Anais Bescond, Justine Braisaz, Anais Chevalier) edestas teise koha saanud Norrat (7 varupadrunit) 11,5 ja kolmandaks jäänud kodupubliku lemmikut Saksamaad (9 varupadrunit) 23,4 sekundiga. Esikuuikusse jõudsid veel Rootsi, Venemaa ja Slovakkia naiskonnad.

Eesti naiskond (9 varupadrunit) koosseisus Regina Oja, Tuuli Tomingas, Johanna Talihärm ja Grete Gaim kaotas võitjale kolme minuti ja 25,8 sekundiga. Eesti parim oli kolmandat vahetust sõitnud Talihärm, kes võttis küll kolm varupadrunit, aga näitas suurepärast suusakiirust ja kergitas eestlannad 11. kohalt seitsmendale positsioonile. Gaim võttis viimases vahetuses samuti kolm varupadrunit, ent loovutas seitse kohta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles