Teatevahetuse seitsmendana üle andnud Talihärm: sain positiivse emotsiooni

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PyeongChang, LÕUNA-KOREA 12FEB18
Fotol Johanna Talihärm
tl/Foto Tairo Lutter/EESTI MEEDIA
PyeongChang, LÕUNA-KOREA 12FEB18 Fotol Johanna Talihärm tl/Foto Tairo Lutter/EESTI MEEDIA Foto: Tairo Lutter / Postimees

Saksamaal Ruhpoldingus toimuval hooaja viiendal MK-etapil oli täna kavas naiste teatesõit, kus vägeva emotsiooni pakkunud Eesti naiskond lõpetas 14. positsioonil, kuid oli enne viimast vahetust veel seitsmendal kohal.

Kolmandas vahetuses rajale läinud Johanna Talihärm näitas suusarajal head minekut ja andis viimase vahetuse üle seitsmendal positsioonil. «Ruhpoldingu võistlusrada on väga kiire, mistõttu on ülimalt oluline, et esimesel ringil endale liiga ei teeks. See on paras täppisteadus,» analüüsis Talihärm. «Rajal oli toetust tunda aga igal hetkel, viimasel ringil jooksis Marek Sander minuga pool tõusu kaasa,» sõnas Talihärm alaliidu kodulehe vahendusel.

«Kohal oli ka väga palju Eesti fänne ja kokku üle 22 000 pealtvaataja, seega ei teki hetkekski tunnet, et oled rajal üksi,» lisas ta.

Kokkuvõttes jääb Talihärm aga Eesti naiskonna esitusega igati rahule. «Ma arvan, et kolmanda vahetuse lõpus seitsmendal positsioonil olla on päris hea tulemus. Ei olnud küll täiesti ideaalne päev, kuid positiivne emotsioon igati,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles