Video: väravavahi jäme eksimus kinkis Liverpoolile võidu

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpool - Crystal Palace
Liverpool - Crystal Palace Foto: JASON CAIRNDUFF / Action Images via Reuters

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas teenis Liverpool koduväljakul raske 4:3 võidu Crystal Palace’i üle.

Liverpool jäi 34. minutil 0:1 kaotusseisu, kui värava lõi Andros Townsend. Teise poolaja esimesel minutil lõi Mohamed Salah 1:1 viigivärava, seitse minutit hiljem viis Roberto Firmino Liverpooli 2:1 juhtima.

Crystal Palace jätkas aga võitlust ning 65. minutil jõudis James Tomkins nurgalöögist peaga sihile. Londoni klubi kahjuks tegi nende väravavaht Julian Speroni veerand tundi enne mängu lõppu jämeda eksimuse ning Salah lõi oma teise värava.

Mängu üleminutitel läks Liverpool Sadio Mane väravast 4:2 juhtima. Kuigi Max Meyer suutis Crystal Palace'i poolelt veel ühe tagasi lüüa, ei jätkunud Londoni klubil rohkemaks aega.

Liverpool lõpetas mängu kümne mehega, sest James Milner teenis seitsme minuti jooksul kaks kollast kaarti ning saadeti 89. minutil väljakult minema.

Liverpoolile oli tänane võit hooaja 19. Tabeliliidritena on neil kirjas 60 punkti. Mängu vähem pidanud City ja Tottenham jäävad Liverpoolist maha vastavalt seitsme ja 12 punktiga.

Manchester United alistas kodustaadionil 2:1 Brightoni, teenides seitsmenda järjestikuse võidu. Unitedi eest said jala valgeks Paul Pogba ja Marcus Rashford, Brightoni värava lõi Pascal Gross. United tõusis võiduga tabelis Arsenalist mööda viiendaks. Liider Liverpoolist jääb United maha 16 punktiga.

Kõik lõppenud mängud:

  • Wolves - Leicester City 4:3
  • Bournemouth - West Ham United 2:0
  • Liverpool - Crystal Palace 4:3
  • Manchester United - Brighton 2:1
  • Newcastle United - Cardiff City 3:0
  • Southampton - Everton 2:1
  • Watford - Burnley 0:0
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles