PSG küttis punasele laternale sauna, kuid kaotas võtmemängija

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edinson Cavani ja Kylian Mbappe lõid mõlemad kolm väravat. PSG võitis kodus Guingampi 9:0.
Edinson Cavani ja Kylian Mbappe lõid mõlemad kolm väravat. PSG võitis kodus Guingampi 9:0. Foto: CHARLES PLATIAU / REUTERS

Valitsev Prantsusmaa jalgpallimeister Pariisi Saint-Germain alistas järjekordses liigamängus punase laterna Guingampi koduväljakul 9:0.

Väljakuperemehed võitsid esimese poolaja 3:0, kui korra sahistas võrku Neymar (11. minutil) ja kaks korda jõudis sihile Kylian Mbappe (37. ja 45.). PSG kaotas juba 19. minutil poolkaitsja Marco Verratti, kes sai vigastada kokkupõrkes Felix Eboa Eboaga ja lahkus longates väljakult.

Teisel poolajal lisasid võõrustajad kuus väravat, kui kolm väravat lõi Edionson Cavani (59., 66. ja 75.). Kübaratriki vormistas ka Mbappe (80.) ning lisaks tegid teisel kolmveerandtunnil skoori Neymar (68.) ja vahetusest sekkunud Thomas Meunier (83.).

PSG asub Prantsusmaa kõrgliigas 53 punktiga esikohal, edestades kaks mängu rohkem pidanud Lille’i 13 ja ühe kohtumise rohkem mänginud Saint-Etienne’i 17 silmaga. Guingamp paikneb 20 meeskonna konkurentsis 21 punktiga viimasel kohal. Väravalööjate edetabelis edestab Mbappe (17) Cavanit (14) kolme tabamusega. Neymar on löönud 13 väravat.

Pole teada, kui tõsiselt sai vigastada Verratti, kuid Pariisi Saint-Germainil seisavad Meistrite liiga kaheksandikfinaalis ees kohtumised Manchester Unitediga. Verratti on käimasoleval hooajal kuulunud PSG koosseisu viies alagrupimängus kuuest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles