Rallisaade: Monte Carlo teine võistluspäev pakkus kuhjaga põnevust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Eile alanud autoralli MM-sarja avaetapp Monte Carlos tõi teisel võistluspäeval omaga kaasa kõvasti põnevust ning erinevaid juhtumisi. Vaata rallipäeva kokkuvõtet kell 23.45.

Neljapäevase rallipäeva järel rallit juhtinud Tänaku ja Martin Järveoja jaoks algas reede pettumusega: publiku sobimatu käitumise tõttu jäeti ralli kolmas kiiruskatse ära. Sellest tingitult osutus ka rehvivalik valeks ning selle tõttu loovutati koht Neuville’ile ja siis ka Ogier’le.

Päeva eelviimasel kiiruskatsel jäi Tänak aga pärast mitut julget lõikamist katse äärde seisma, sest Toyotal oli purunenud rehv, mis tuli katsel välja vahetada. Sinna läksid kaotsi kaks minutit ning Tänak langes seitsmendaks.

Ralli esikohale peavad võistlust erinevat rehvivalikut kasutanud Ogier ja Neuville. Belglane tegi kuuendal katsel vea, kui kaldus kurvis välja ja leidis end haruteelt, kus ümber keeramisele kulus 20 sekundit. Sealt ka põhjus, miks nädalavahetusele minnakse vastu Ogier’ kahesekundilisest eduseisust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles