Kalev/Cramo: meil on Ivan Almeidaga kehtiv leping hooaja lõpuni

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivan Almeida.
Ivan Almeida. Foto: Tairo Lutter / Postimees

2018/19 korvpallihooaega Kalev/Cramos alustanud, kuid varakult vigastada saanud Ivan Almeida tegi sotsiaalmeedias postituse, millest võib järeldada, et Roheneemesaarte mängija on Eesti meisterklubist lahkunud.

Almeida kirjutas sotsiaalmeediasse «Free…», mis eesti keeles tähendab «Vaba…» ehk korvpallisõbrad loevad sellest välja, et Almeida on enda sõnul vabaagent. Korvpalliportaal Sportando tegi selle säutsu põhjal uudise, et Almeida on Kalev/Cramost lahkunud. Kalev/Cramo lükkas aga selle väite ümber.

«Meil on Almeidaga kehtiv leping hooaja lõpuni,» lausus Postimehele klubi mänedžer Kaarel Sibul, kelle sõnul on Almeida endiselt vigastatud. «Praegu ei ole meil midagi kommenteerida. Ta sõidab Prantsusmaale uuringutele ja kui ta saab sealt tulemused teada, siis selgub, millal ta saab treeningutega alustada.»

Juhul kui Almeida peakski Kalev/Cramost mingil põhjusel lahkuma, siis Eesti meisterklubi ei plaani teda uue mängijaga asendada. «Peame temaga leidma mingi kokkuleppe, aga enne ootame vastused ära. Meeskond mängib praegu okeilt. Ma ei näe põhjust, et kedagi oleks vaja asendada,» sõnas Sibul.

Mängija enda sõnul soovib klubi temast vabaneda. «Olen lojaalne mängija, kes pole kunagi varem taolises olukorras olnud,» sõnas Almeida portaalile Korvpall24.ee. «Kalev soovib minuga lepingu lõpetada ja peab hetkel sel teemal läbirääkimisi minu agendiga.»

29-aastane ja 198 cm pikkune Almeida on Kalev/Cramo eest pidanud viis kohtumist Ühisliigas, kus keskmiselt kogunud 16,6 punkti, 4,6 lauapalli ja 2,0 resultatiivset söötu mängu kohta. Hooaja esimeses kohtumises Nižni Novgorodi vastu viskas «väike äär» Almeida üleplatsimehena 36 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles