Eesti curlingunaiskond on MMi kvalifikatsiooniturniiril võitnud vaid kaks mängu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marie Turmann tiimikaaslasi juhendamas.
Marie Turmann tiimikaaslasi juhendamas. Foto: Richard Gray/Maailma Curlinguliit

Uus-Meremaal toimuval naiste curlingu maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiril on Eesti naiskond võitnud kuuest seni peetud kohtumisest kaks ja kaotanud neli. Viimase mängu eel asuvad eestlannad turniiri edetabelis viiendal positsioonil.

Kaheksa naiskonna seas läheb Uus-Meremaal välja jagamisele kaks pääset märtsis Taanis toimuvale MM-finaalturniirile. Naiste arvestuses juhib edetabelit Soome, kes on võitnud kõik seni peetud kohtumised. Edasipääsu kohamängudele on endale kindlustanud Hiina ja Ungari naiskonnad, Eesti jagab turniiri edetabelis viiendat kohta Hongkongiga, kellega tuleb pidada viimane otsustav mäng.

«Päris soovitud tulemust meil hetkel näidata pole ja mängud ei tulnud välja piisavalt hästi. Loodame, et viimane mäng toob hea tulemuse ja isegi siis, kui MM-piletit sel korral ei tule, on see väärt kogemus igal juhul!» ütles Eesti naiskonna kapten Marie Turmann.

MMi kvalifikatsiooniturniir toimub Uus-Meremaal Naseby’s kuni 23. jaanuarini. Eesti koondise koosseisu kuuluvad peale Turmanni veel Kerli Laidsalu, Triin Madisson ja Erika Tuvike. Naiskonna treener on šveitslanna Nicole Strausak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles