Inglismaa kõrgliigaklubi tõi Dortmundi Borussiast treeneri

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Siewert.
Jan Siewert. Foto: Thomas Bielefeld / imago/Thomas Bielefeld

Inglismaa kõrgliigas viimasel virelev Huddersfield Towni jalgpalliklubi andis oma koduleheküljel teada, et palkas uueks peatreeneriks sakslase Jan Siewerti.

36-aastane Siewert kuulus 2017. aastast Saksmaa tippklubi Dortmundi Borussia treeneritetiimi, kui juhendas sealset duubelmeeskonda ning rääkis kaasa ka asjades, mis puudutasid esindusmeeskonda. Siewert võtab Huddersfieldis juhtohjad üle David Wagnerilt, kelle teed läksid klubiga lahku nädala eest.

Huddersfield on käimasoleval hooajal kogunud Inglismaa kõrgliigas 23 mänguga 11 punkti (2 võitu, 5 viiki, 16 kaotust), jäädes 19. kohal asuvast Fulhamist maha kolme silmaga. Liigasse püsimajäämiseks peab Huddersfield kerkima vähemalt 17. positsioonile, kus praegu paikneb 21 punktiga Newcastle United.

Siewert pole ainus sakslasest peatreener Inglismaa kõrgliigas sellel hooajal, sest teadupärast juhendab Liverpooli Jürgen Klopp. Siewert teeb debüüdi Huddersfieldi peatreenerina 29. jaanuaril, kui koduväljakul minnakse vastamisi Evertoniga. Seejärel tulevad kohtumised Chelsea ja Arsenaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles