Suurturniiride võidupõua lõpetanud Trump alistas finaalis O’Sullivani

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Judd Trump.
Judd Trump. Foto: Xinhua / ZUMAPRESS.com

Inglismaa snuukrimängija Judd Trump saavutas üle pika aja turniirivõidu, kui alistas Mastersi finaalis seitsmekordse tšempioni, kaasmaalase Ronnie O’Sullivani.

Trump domineeris kümne freimivõiduni peetud finaali täielikult. Ta haaras 4:0 juhtohjad, mida suurendas seejärel suisa 7:1 peale, ning sellest ei suutnud snuukrilegend O’Sullivan enam välja rabeleda. 29-aastane Trump võitis matši skooriga 10:4.

Tegu oli Trumpi esimese triumfiga Mastersi turniiril. Tema eelmisest suurest turniirivõidust (Suurbritannia lahtised meistrivõistlused) oli möödunud enam kui seitse aastat. Väiksemaid turniire oli Trump võitnud.

2011. aastal jõudis Trump maailmameistrivõistlustel finaali, kus kaotas šotlasele John Higginsile. Pärast seda on ta samal turniiril jõudnud ka kaks korda (2013, 2015) poolfinaali. 43-aastane O’Sullivan on aga viiekordne (2001, 2004, 2008, 2012, 2013) maailmameister

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles