Houston Rockets loobus Carmelo Anthonyst ja rahapatakast. Miks?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmelo Anthony novembrikuises kohtumises Chicago Bullsiga, kuhu ta on liikumas, kuid kes teda samuti ilmselt eriti kasutada ei kavatse.
Carmelo Anthony novembrikuises kohtumises Chicago Bullsiga, kuhu ta on liikumas, kuid kes teda samuti ilmselt eriti kasutada ei kavatse. Foto: Nam Y. Huh / AP

Korvpalliliiga NBA üks tuntumaid mängijaid Carmelo Anthony vahetab klubi. ESPNi andmeil liigub ta Houston Rocketsist ajutiselt Chicago Bullsi.

Ookeanitaguse liiga telgitagustega suurepäraselt kursis olev Adrian Wojnarowski andis teada, et tema allikate sõnul liigub koos Anthonyga Houstonist Chicagosse teatav hulk raha.

Kuid väidetavalt pole Bullsil plaanis Anthonyt kasutada, vaid ta omakorda maha müüa või lihtsalt mitte kasutada. Ilmselt oodatakse otsuse langetamisega kuni 7. veebruari, mil langeb ostutehingute tähtaeg. Seejärel saaks temast vabaagent.

ESPNi loos mainitakse, et Los Angeles Lakersil on teatav huvi Anthony palkamise vastu, kuid seda tehakse üksnes juhul, kui meeskonnas vabaneb tema jaoks koht. Teatavasti on Lakersi liider LeBron James sõbrustanud Anthonyga terve karjääri vältel.

34-aastane Anthony liitus Rocketsiga suvel, kuid ei sobitunud meeskonda ja on kaasa teinud vaid kümnes mängus. Klubi nüüdse käigu tagamõte peitubki koosseisus ruumi tegemiseks - täpsemalt keskmängija Kenneth Fariedi värbamiseks, kes hiljuti lahkus Brooklyn Netsist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles