Kas tõesti oli Inglismaa liiga jalgpallur kadunuks jäänud lennukil?

Toimetas Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emiliano Sala veel Nantesi meeskonna särgis.
Emiliano Sala veel Nantesi meeskonna särgis. Foto: Anthony BIBARD / imago/PanoramiC

BBC teatel valitseb tõsine oht, et äsja Inglismaa kõrgliiga jalgpalliklubi Cardiff Cityga lepingu sõlminud Emiliano Sala viibis Prantsusmaa ja Walesi pealinna vahelisel marsruudil kadunuks jäänud lennuki pardal.

Kardetakse, et argentiinlasest ründaja oli üks kahest Piper Malibu pardal viibinud inimesest. Lennuk kadus esmaspäeva õhtul radarilt Alderney saare lähistel.

Cardiff City sõlmis 28-aastase Salaga lepingu alles laupäeval, makstes Nantes'ile klubi ajaloos rekordilise ostusumma, 15 miljonit naelsterlingit.

Nüüd teatas Walesi klubi, et juhtunule oodatakse selgust ja et otsingud on käimas. Cardiffi lennuväli kinnitas, et lennuk jäi Nantes'ist saabumata, kuid rohkem detaile nende käsutuses pole.

Briti piirivalve teatas, et kadumise koht ei kuulu nende valve- ja päästealasse, kuid nad saatsid välja kaks helikopterit. «Otsingud kestsid läbi öö, kuid midagi ei leitud,» sõnas piirivalve esindaja. Samasisulise napi avalduse tegi Briti politsei. Lennu ajal valitsesid keerulised ilmastikuolud, kuid ei midagi liiga hullu.

Sala on viimastel hooaegadel kuulunud Prantsusmaa liiga suuremate täpsusküttide sekka. Ka tänavu oli ta liiga ja karika arvestuses kokku löönud juba 13 väravat, millest enamat olid seni suutnud vaid Kylian Mbappe ja Nicolas Pepe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles