Kink ja Šišov sõlmisid lepingu Ungari klubiga

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tihhon Šišov
Tihhon Šišov Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Jalgpalli Eesti meister Levadia ja Ungari klubi Györi ETO allkirjastasid täna lepingu, mille kohaselt Györi ETO omandas Levadia kaitsja Tihhon Šišovi ja ründaja Tarmo Kingi mängijaõigused.

Nii Kink kui Šišov sõlmisid Györi ETO FCga kolme ja poole aastase pikkuse töölepingu, mis seob neid Ungari klubiga kuni 2012. aasta kevadhooaja lõpuni.

Kink ja Šišov lendavad juba pärastlõunal Ungarisse, et liituda uue koduklubi treeningutega.

25-aastane Šišov siirdus Levadiasse 2000. aasta alguses FC Puumast. 2002. aastal võitis ta toonase Tallinna Levadia ridades Eesti karika. Alates 2003. aastast mängis paremkaitsja Šišov Levadia esindusmeeskonnas ning võitis klubi koosseisus neljal korral Eesti meistritiitli ja kolmel korral Eesti karika. Eesti koondises on Šišov osalenud 14 ametlikus maavõistluses.

23-aastane Kink  siirdus Levadiasse 2006. aasta suvel Moskva Spartakist. Klubis valdavalt vasakäärena tegutsenud Kink aitas Levadia esindusmeeskonna kolme Eesti meistritiitli ja ühe karikavõiduni. Eesti koondises on Kink pidanud 29 ametlikku maavõistlust ja löönud 3 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles