Pahapoiss Balotelli leidis uue klubi Prantsusmaalt

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli kehitab Nice'i peatreener Patrick Viera nõudmiste peale õlgu. Nõnda ta meeskonnast välja arvatigi.
Mario Balotelli kehitab Nice'i peatreener Patrick Viera nõudmiste peale õlgu. Nõnda ta meeskonnast välja arvatigi. Foto: Christophe Saidi/imago/PanoramiC/Scanpix

Mario Balotelli, kes on oma karjääri jooksul läbi käinud ohtralt tippmeeskondi, kuid pole oma iseloomu tõttu kuhugi kauaks pidama jäänud, hakkab Prantsusmaa meedia väitel mängima juba oma kuuendas suurklubis.

28-aastane Balotelli on oma vastuolulise karjääri jooksul kandnud selliste hiidude nagu Milaano Inter, Manchester City, AC Milan ja Liverpool särki. Alates 2016. aastast on mees esindanud Nice’i meeskonda, aga L’Equipe’i andmetel on sellega nüüd lõpp.

Balotelli leping Nice’iga pidi kestma veel kuus kuud, aga alates septembrist pole ta lahkhelide tõttu peatreener Patrick Vieiraga väljakul käinud. Nice ei olnud nõus meest ka laenule andma ja itaallane pandi fakti ette, et kui ta lahkuda tahab, tuleb leping poolte kokkuleppel lõpetada. Nüüd on see samm siis astutud: Balotelli uueks koduklubiks saab Marseille Olympique, sealjuures saab ründaja sealgi vaid kuuekuulise lepingu.

Balotelli pole tänavu kümne mänguga Ligue 1-s veel väravat löönud. Mullu skooris ta 28 matšis 18 korral.

Marseille on Prantsusmaa kõrgliigas hetkel 31 punktiga seitsmendal kohal. Nice on kaheksandana ühe rohkem peetud mänguga teeninud sama palju punkte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles