Postimees TV: kadunud jalgpalluri hirmutav sõnum isale ja pisarais isa vastus

Toimetas Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeva õhtusel lennul Prantsusmaalt Walesi kadunuks jäänud argentiinlasest jalgpallur Emiliano Sala saatis vahetult enne õhkutõusmist sõnumi: «Isa, tead, ma olen nii hirmul!»

Nantes’ist Cardiffi teel olnud, kuid keset reisi radarilt haihtunud Piper Malibu lennuki ning seal viibinud piloodi ja kahe reisija otsingud jätkuvad täna. Kuid Guernsey politsei teatas: «Kui nad kukkusid vette, on päästevõimalused kahjuks äärmiselt väikesed.» Lisati, et La Manche'i väinast on leitud küll prahti, kuid mitte lennukivrakki.

Küll on avalikkuse ette jõudnud materjal, mis annab märku, et äsja Inglismaa kõrgliigas mängiva Cardiff City klubiga liitunud 28-aastane Sala saatis vahetult enne Nantes’ist õhkutõusmist WhatsAppi kaudu oma peregruppi hirmutava häälsõnumi.

«Olen lennukil, mis tundub nagu hakkaks laiali lagunema. Olen omadega läbi, surnud. Kui teil pole pooleteist tunni pärast minust uudiseid, siis… Ma ei tea, kas keegi saadab meid otsima. Isa, tead, ma olen nii hirmul!» rääkis Sala muuhulgas.

Veokijuhist Sala isa ootas poja kohta teateid kodulinnas Progresos. Loo kohal olevast videost saate näha ja kuulda, mida Horacio Sala tundis ja ütles. «Veel pühapäeval oli ta nii õnnelik, et saab minna veel suuremasse klubisse. Tal oli kõik hästi, ta mängis hästi. Ja siis selline uudis… Ma ei tea, mida öelda. Mul pole tunnete kirjeldamiseks sõnu,» lausus Horacio Sala pisarsilmil.

FC Nantesi fännid palvetasid veel eile õhtul Emiliano Sala eest.
FC Nantesi fännid palvetasid veel eile õhtul Emiliano Sala eest. Foto: SEBASTIEN SALOM GOMIS/SIPA / SEBASTIEN SALOM GOMIS/SIPA
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles