Maarjamäe jalgpallihall saab rohelise tule

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Näidis Maarjamäe jalgpallihalli eskiisist.
Näidis Maarjamäe jalgpallihalli eskiisist. Foto: FC Levadia

Tallinna linnavalitsus võtab tänasel istungil vastu Pirita linnaossa Maarjamäe asumisse kavandatava jalgpallihalli detailplaneeringu, vahendab Tallinn.ee.

«Detailplaneering on Pirita linnaosa üldplaneeringuga kooskõlas,» ütles abilinnapea Andrei Novikov. «Detailplaneering annab võimaluse rajada 4,01 hektari suurusele maa-alale kuni kolmekorruselise spordihall-administratiivhoone ja kuni kahekorruselise teenindushoone.»

Halliga liituvasse kolmekorruselisesse administratiivplokki on kavandatud ruumid, mis on vajalikud spordihall-administratiivhoone funktsioneerimiseks. Krundile jääb pärast sisehalli ehitamist kolm jalgpalliväljakut ja üks tenniseväljak. Ümber staadioniala on lubatud kuni kuuemeetrine võrkaed, idaosas tuleb võrkpiire asendada müratõkkeseinaga.

Detailplaneeringu koostamine algatati Tallinna linnavalitsuse 14. mai 2014 korraldusega. Detailplaneeringu eskiislahendusega sai tutvuda 9.-18. juunil 2014 Pirita Linnaosa Valitsuses, 18. juunil 2014 toimus detailplaneeringu lähteseisukohtade ja eskiislahenduse tutvustamiseks avalik arutelu.

Detailplaneeringu koostas OÜ Arhitektuuribüroo Eek & Mutso. Pirita linnaosakogu ja Spordiklubi FC Levadia esindaja kooskõlastasid detailplaneeringu omapoolseid tingimusi esitamata.

Märksõnad

Tagasi üles