Mohamed Salah on sotsiaalmeediast kadunud

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salah.
Mohamed Salah. Foto: James Wilson / Sportimage/PA Images

Liverpool FC ja Egiptuse jalgpallikoondise tähtmängija Mohamed Salah on kustutanud kõik oma sotsiaalmeediakontod pärast eile Twitteris tehtud säutsu, mis viitas sellele, et käimasoleval aastal kavatseb ta rohkem inimestega ühenduses olla.

26-aastane egiptlane tegi eile Twitteri vahendusel justkui uusaastalubadusena mõjunud postituse: «2019 Resolution: Time to get in touch, for real.» ehk eesti keelde tõlgituna «2019 lubadus: on aeg olla ühenduses, päriselt.». Nüüd pole aga enam võimalik pääseda Salah’ Twitteri, Facebooki ega ka Instagrami leheküljele, kuna need on deaktiveeritud.

Eilne säuts pani ründetuusa fännid kulmu kergitama: mitmete jaoks jääb mõistetamatuks, kellega soovib Salah rohkem ühenduses olla, teised jällegi spekuleerivad, et selline käik oli mõeldud krüptilise vihjena Egiptuse jalgpalliliidule, kellel on vutistaariga kana kitkuda.

Näiteks mullu aprillis kasutas alaliit ilma mängija nõusolekuta koondise ametliku sponsori telekommunikatsioonifirma WE reklaamis Salah' pilti. Seejures on egiptlase isiklik sponsor Vodafone ehk WE otsene konkurent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles