PM Monte Carlos. Tänak: Monte Carlo testi ei õnnestunud teha, aga olukord on lihtsam

Merili Luuk, Monte Carlo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti parim rallisõitja Ott Tänak kinnitas Monte Carlo ralli eel, et tunneb end enesekindlalt. Kaukas on kogemustepagas eelmisest hooajast. «Tunne on kindlasti palju kindlam kui eelmise aasta alguses. Teadmatus olukorras on kindlasti palju raskem olla. Infot on nüüd rohkem käes,» sõnas ta Postimehele.

Tänaku sõnul valmistus ta uueks hooajaks rahulikult. «Sel aastal on ka testipäevad veidi piiratud, tegime Rootsi testi. Monte testi ei õnnestunud teha, aga usun, et olukord on kuidagi lihtsam. Me ju teame, mis seis meil autoga on, tunneme meeskonnaliikmeid. Päeva lõpuks on konkurents sama, tase sama. Meeskonnaga koostöö poolest on kindlasti olukord rahulikum.

Tänaku kinnitusel pole autot muudetud. «Eks mingid uuendused vast hakkavad tulema esimeses aastapooles, võtame ühe asja korraga.»

Monte Carlo ralli on ralli, kus võib kõike näha. «Muutuvad olud pole ka kindlasti lihtsad. Kohati on must jää ja kohati lumi – see ei tee olukorda kergemaks. Üllatusi võib kindlasti ette tulla.»

15 aastat on Monte Carlo rallil võidutsenud vaid Sebastienid – üheksa aastat Loeb, kuus aastat Ogier. Mida selle ülevõimu murdmiseks teha tasuks? «Tuleb nendest Sebastienidest kiiremini sõita!» muigas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles