Politsei vahistas Mattias Käidi klubikaaslase keset treeningväljakut

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
29. detsembril toimunud Fulhami ja Huddersfield Towni vaheline kohtumine, kus Aboubakar Kamara (palliga) ja Aleksandar Mitrović ei suutnud rahumeelselt otsustada, kumb neist läheb penaltit lööma. Lõpuks oli selleks jõumeetodit kasutanud Kamara, kes aga penaltipunktilt eksis.
29. detsembril toimunud Fulhami ja Huddersfield Towni vaheline kohtumine, kus Aboubakar Kamara (palliga) ja Aleksandar Mitrović ei suutnud rahumeelselt otsustada, kumb neist läheb penaltit lööma. Lõpuks oli selleks jõumeetodit kasutanud Kamara, kes aga penaltipunktilt eksis. Foto: MATTHEW CHILDS / Action Images via Reuters

Politsei vahistas Eesti jalgpallikoondislase Mattias Käidi koduklubi Fulhami ründaja Aboubakar Kamara Inglismaa kõrgliigas mängiva klubi treeningväljakul Motspur Parkil kehavigastuste tekitamise ja varalise kahju põhjustamise tõttu.

Prantslane võeti vahi alla ning Inglise meedia sõnul on ta «kõikidest klubi tegevustest välja heidetud». «Klubi on tänulik politsei kiire tegutsemise eest,» seisis Fulhami avalduses. «Me hoidume edasistest kommentaaridest, kuid rõhutame, et teeme täielikku koostööd mistahes uue või jätkuva uurimisega, et pakkuda kõigile turvalist ja töökeskkonda,» lisas klubi.

Tegu on 23-aastase Kamara jaoks lühikese aja jooksul juba järjekordse sekeldusega, kuna veidi enam kui nädal aega tagasi läks olukord kontrolli alt välja meeskonnasisesel joogaistungil, kus prantslane sattus raksu Fulhami serblasest ründaja Aleksandar Mitrovićiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles