«Jess! See on mängitav alagrupp!» ehk fortuuna naeratas Eestile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti (valges) edestas valiksarjas Soomet. See polnud aga kõik: eestlannad võitsid põhjanaabreid ka finaalturniiri alagruppide loosimisel.
Eesti (valges) edestas valiksarjas Soomet. See polnud aga kõik: eestlannad võitsid põhjanaabreid ka finaalturniiri alagruppide loosimisel. Foto: Sander Ilvest

«Nurisemiseks põhjust pole ja nutma ei ajanud. Olen rahul, saime väga mõnusa alagrupi,» lausus esimest korda Eesti naiste võrkpallikoondise EM-finaalturniirile tüürinud Andrei Ojamets, kes elas alagruppide loosimisele Istanbulis kohapeal kaasa.

Eesti sattus fortuuna soovil samasse alagruppi võõrustaja Ungari, Hollandi, Horvaatia, Aserbaidžaani ja Rumeeniaga. «Jess! See on mängitav alagrupp!» rõõmustas valiksarjas Eesti parimaks punktitoojaks kerkinud Kristiine Miilen. Eesti kapten Julija Mõnnakmäe lisas omalt poolt: «Favoriidid on Holland ja Aserbaidžaan, aga teistega annab kindlasti mängida.»

Surmagrupist pääsenud neidude peatreener Ojamets pööras tähelepanu naiskondade ühtlasele tasemele: «Holland on muidugi Holland, naiste võrkpallis hiiglase seisuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles